2007. november 1., csütörtök

RAW kari B&B minta alapján











12 megjegyzés:

Dóra írta...

IMÁDOM!!!!

Réka írta...

Gyönyörűek mind Roberta! Régóta nem raktál fel képet, de úgy látom egyáltalán nem lustálkodtál :) Nagyon tetszik az összes de különösen a fekete-piros teklás. :))

Gini írta...

Nekem is nagyon tetszik :)

Tündi írta...

Roberta FANTASZTIKUS!!!!! Én is egyszer elkezdtem, de valamiért nem értette, hogyan teszi mégegyszer hosszában a sort....olyan béna vagyok...

Roberta írta...

Köszönöm Dóri, én is imádom:-))) Jó kis kari, mert olyan jó tartása van.

Roberta írta...

Köszönöm Réka:-))) Valóban rég raktam fel fottót, de azért dolgoztam, csak nem voltak olyan jó fényviszonyok (nem sütött a nap), a lakásban meg egyszerűen képtelen vagyok fényképezni mert olyan tré lesz, hogy azokat szégyen lenni berakni a blogba:-(((

Roberta írta...

Köszönöm Gini:-)))!!!

Roberta írta...

Nagyon köszönöm Tündi:-))) Ne mond, hogy béna, hiszen olyan csodálatos ékszereket készítesz. Biztos vagyok benne ha még egyszer megpróbálnád sikerülne, és megérné!

Zsani írta...

Fantasztikus vagy, minden ékszered csodaszép!!!
Gratulálok!!!!!

Berzsi írta...

Szia Roberta,

Gyönyörű ékszereket készítettél itt titokban:-) Látod, ahogy ígértem jöttem a blogodba nyálat csorgatni, s csorog is!!! Nekem különösen ez a karkötő tetszik, tervbe is vettem, hogy elkészítem!!!

Roberta írta...

Nagyon köszönöm Zsani:-)))

Roberta írta...

Szia Judit! Nagyon köszönöm, hogy ellátogattál a blogomba és még bejegyzést is írtál. Igazán jó kis minta és baromi jó viselni, mert olyan jó tartása van,...úgyhogy fűzd is meg:-))))