2010. szeptember 16., csütörtök

"Tyúkláb" minta, pattern

Emesének !!! (illetve mindenkinek aki szeretné
meghorgolni)

35 db. gyöngy/kör.
Egy mintaegység: 4 sorból, 140 db. gyöngyből áll.
Anyagszükséglet: 15/0 japán kása.
A gyöngyök felfűzése: lentről-felfele, balról-jobbra.

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon köszönöm!:) Most szavamon fogsz!:)) Van egy határidős munkám, de utána belevágok(remélem lesz 2 színben harmonizáló 15-ösöm)!!! Millió puszi a belefektetett munkáért és időért!!!

Ági mama írta...

Köszi ezt a szép mintát, elmentem, ha majd egyszer sok időm lesz rászánom magam.

Ládikó írta...

Köszönöm a mintát, lementem és ha elszánom magam elkészítem. :-)

Roberta írta...

Kedves Emese! ÓÓÓ borzasztóan sajnálom.... egyáltalán nem akarlak szavadon fogni, meg sem fordult ilyesmi a fejemben. Nehogy azt gondold és érezd, hogy ezt most minden áron meg kell horgolnod.... egyáltalán nem fogok megsértődni ha nincs időd vagy kedved meghorgolni. Szívesen csináltam meg a minta leírását, sem az időmet, sem az energiámat nem csorbította:-))) Puszi!

Roberta írta...

Kedves Ági Mama és Ládikó! nagyon szívesen:-))))

Liza írta...

Köszönöm én is! Nagyon szeretnék már megtanulni ferdehorgolni, remélem , ha elmúlt ez az elhavazós időszak, akkor sikerülni fog! Aztán jöhet ez a csudijó minta is! :)

Unknown írta...

De én komolyan gondoltam már a karkötőd láttán és dehogy lenne kényszer!!!:) Én nagyon szeretem horgolni, szinte kész is lettem egy 15-ös ferde horgolással, de rossz szokásomhoz híven éjszaka horgoltam, és amit éjszaka ugyanannak a színnek láttam az nappal derült ki, hogy nem az!!! Sajnos fogalmam sincs, hogy fogok-e még ugyanolyan színt kapni, ezért most pihen... Már alig várom, hogy horgolhassam! Még egyszer köszönöm szépen!

LUCY írta...

Muchas gracias por compartir el esquema, me ayuda muchisimo para mis clases.....gracias.

Helma írta...

Roberta nagyon szép lett a karkötőd! A mintát én is lementettem, bár még horgolni sem tudok, most meg fűzni sincs időm. :(
Talán egyszer! :)

Váczi Zsuzsanna "Zsuzska" írta...

Köszönöm én is ezt a jó kis mintát!